Ηλικιακός περιορισμός

Η συνέντευξη είναι διαθέσιμη μόνο για χρήστες άνω των 18 ετών.

«Δεν υπήρχε καμία εκμετάλλευση. Ίσα ίσα, υπήρχε και προστασία» - Η εμπειρία μίας πρώην σεξεργάτριας σε γραφείο συνοδών της Αθήνας

Ενότητα 1

Η αρχή της σεξεργασίας

00:00:00 - 00:05:37

Απόσπασμα Απομαγνητοφώνησης

Σήμερα εδώ με την Άννα, είμαστε στο πάρκο Ελευθερίας. Είμαι ο Δημήτρης Τζεβελέκος, ερευνητής για το Istorima. Η ημερομηνία είναι 02 Σεπτεμως πελάτισσα, για να το δω πώς λειτουργεί το πράγμα». Όλα αυτά σε ένα βράδυ. Θέλεις να πω γι’ αυτά τώρα; Ξεκινάω ή εσύ μου κάνεις ερώτηση; 

Μετάβαση στην απομαγνητοφώνηση

Ενότητα 2

Το αθηναϊκό γραφείο συνοδών

00:05:37 - 00:11:12

Απόσπασμα Απομαγνητοφώνησης

Ναι. Θα ’θελα να ρωτήσω, αρχικά, αν αυτό το γραφείο είχε μόνο straight κορίτσια να υποθέσω.  Ναι. Cis straight κορίτσια; Ναι, ναι. Με όλδεν ήθελα να έχω καθόλου εαυτό εκείνη την περίοδο. Θα ’λεγε κανείς ότι ξεκίνησα τα ναρκωτικά, αλλά χωρίς τις άσχημες προεκτάσεις που έχει.

Μετάβαση στην απομαγνητοφώνηση

Ενότητα 3

Η περσόνα και οι πελάτες

00:11:12 - 00:24:56

Απόσπασμα Απομαγνητοφώνησης

Οπότε χτίζεις μια persona μπαίνοντας.  Την έχτισα την persona μου πολύ μεθοδικά και έξυπνα, για να έχω και τους αντίστοιχους πελάτες. ΈγινΔΑ και έπρεπε να κάνω την έρευνα και είπα ότι, «Ναι, μπορεί να μην είμαι σ’ αυτό, αλλά έχω αυτό το attitude, ότι θέλω να μάθω τι γίνεται».

Μετάβαση στην απομαγνητοφώνηση

Ενότητα 4

Στιγμές με πελάτες, η ψυχοθεραπεία και το τέλος της σεξεργασίας

00:24:56 - 00:48:36

Απόσπασμα Απομαγνητοφώνησης

Ποια ήταν η πιο όμορφη στιγμή με πελάτη; Βλέπεις ότι υπή ρχαν πολλές όμορφες στιγμές. Λοιπόν… Είχα… Η όμορφη στιγμή μου με πελάτη είναι ολύ informative όλα.   Ωραία.   Λοιπόν, Άννα, σ’ ευχαριστούμε πάρα πολύ. Κι εγώ πάρα πολύ.   Να ’σαι καλά. Κι εσύ, σ’ ευχαριστώ πολύ.

Μετάβαση στην απομαγνητοφώνηση

Περιεχόμενο διαθέσιμο για ενήλικους

Μέρος της συνέντευξης έχει αφαιρεθεί για να διευκολυνθεί η παρακολουθήσή της.

Περίληψη

Η Άννα ζει και εργάζεται σήμερα στο εξωτερικό. Μερικά χρόνια πριν, όμως, ασχολήθηκε με τη σεξεργασία. Στην συνέντευξή της, μιλά για την απόφασή της να ασχοληθεί με τη σεξεργασία και την πρόσληψή της από ένα αθηναϊκό γραφείο συνοδών, ενώ αναλύει περιστατικά από τα διάφορα ραντεβού στα οποία βρέθηκε.


Αφηγητές/τριες

Άννα "Ψευδώνυμο"


Ερευνητές/τριες

Δημήτρης Τζεβελέκος


Δεκαετίες

Τοποθεσίες

Ημερομηνία Συνέντευξης

01/09/2022


Διάρκεια

48'