Κερδίζοντας το ΛΟΤΤΟ: «Δεκαεπτά εξάρηδες από δεκαεπτά εκατομμύρια»

Βιογραφικά στοιχεία, τυχερά παιχνίδια και ΛΟΤΤΟ

Απόσπασμα Απομαγνητοφώνησης

Καλησπέρα. Καλησπέρα σας. Θα μου πείτε τ’ όνομά σας; Γιώργος. Θέλετε και το επίθετο; Διαμαντής. Kαι μένω μόνιμα στην Αιδηψό. Ωραία. Είέχω το γράμμα βέβαια, δεν το κράτησα, αλλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Τώρα, το είχε δει κάπου; Δεν ξέρω. Ήταν μια περίοδος πάρα πολύ καλή.

Η επίδραση των χρημάτων, το νέο σπίτι και τα ταξίδια

00:10:32 - 00:33:41

Απόσπασμα Απομαγνητοφώνησης

Έφτιαξα εδώ το σπίτι από πάνω, τον όροφο. Και ξες… όταν φτιάχναμε αυτό το διαμέρισμα εδώ κάτω, στενοχωριόμασταν, γιατί το φτιάχναμε σιγά-σιγ ξανακέρδιζα, δεν θα ‘λεγα όχι. Ωραία, κύριε Γιώργο. Σας ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ. Κορίτσι μου, να μην ευχαριστάς. Τι ευχαριστάς; Αλίμονο.

Περίληψη

Ο κύριος Γιώργος περιγράφει την εμπειρία του σχετικά με το ΛΟΤΤΟ, που κέρδισε το '92. Κέρδισε 17 εκατομμύρια, με τα οποία κατάφερε να πραγματοποιήσει τόσο τις δικές του επιθυμίες, όσο και αυτές της οικογένειάς του. Περιγράφει τη στιγμή που κατάλαβε πως είχε κερδίσει το δελτίο του, το πώς αντέδρασε, σε ποιους το είπε πρώτα και το πώς αυτά τα χρήματα τον βοήθησαν να ανελιχθεί στη ζωή του.

Γιώργος Διαμαντής

Αλεξάνδρα Λαδά