«Ασ' το το χεράκι σου»: Αφήγηση ενός τροχαίου ατυχήματος

Εισαγωγή και βιογραφικά στοιχεία

Απόσπασμα Απομαγνητοφώνησης

Καλησπέρα είμαι ο ερευνητής από το Istorima Δροσόπουλος Νικόλας, είμαστε Παρασκευή 10 Ιουλίου, στο Σχολείον της Ειρήνης Παππά, με την Αφρη οποία τώρα ολοκληρώνεται και ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο τελείως άγνωστο. Τουλάχιστον έχω μάθει τις γραμμές του μετρό. Τουλάχιστον.

Οι ώρες πριν το ατύχημα

00:02:31 - 00:05:24

Απόσπασμα Απομαγνητοφώνησης

Η Αφροδίτη σήμερα θα μας μιλήσει για ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, που είχε πριν κάποια χρόνια. Μπορείς να ξεκινήσεις.   Ωραία, ήταν Δεκέμβίρνω και ένα μικρό μπουκαλάκι κρασί που είχα και ξεκινάμε. Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και ξεκινάμε. Θα πηγαίναμε στην παραλία τα «Αμπελάκια».

Το ατύχημα

00:05:24 - 00:12:22

Απόσπασμα Απομαγνητοφώνησης

Για τα Αμπελάκια ξεκινήσαμε στα θυμαράκια παραλίγο να καταλήξουμε. Η αδερφή μου δεν έτρεχε. Πηγαίναμε στην παραλία, η οποία για να φτάσεις εοκομείο των Μολάων- να έρθει να μας πάρει και να ενημερώσει το νοσοκομείο ότι πάμε εκεί φεύγοντας, τρέχοντας, και να έρθετε να μας πάρετε».

Accidents

Η μεταφορά στο νοσοκομείο και η απόφαση να γίνει ηθοποιός

00:12:22 - 00:28:32

Απόσπασμα Απομαγνητοφώνησης

Η μάνα μου δεν το άκουσε καλά και με το που της το λέω δεύτερη φορά κράτα την ψυχραιμία σου το και το. Η μάνα μου βάζει μια κραυγή, ο αδερφόντα.   Εγώ ευχαριστώ.   Εύχομαι να πας πολύ καλά στις εξετάσεις σου, και καλή τύχη και καλό καλοκαίρι.   Καλή τύχη, αυτό. Καλό καλοκαίρι.

Η αφηγήτρια μας μιλά για ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, το οποίο καθόρισε τη μετέπειτα πορεία της.

Αφροδίτη Σόβολου