HaRiSioS, ο Κοζανίτης συνθέτης

Τα παιδικά και φοιτητικά χρόνια και η αγάπη για τη μουσική

Απόσπασμα Απομαγνητοφώνησης

Γεια σας. Θα μας πείτε το όνομά σας; Καλημέρα. Είμαι ο Χαρίσιος Γκατζόφλιας. Είμαι γέννημα θρέμμα Κοζανίτης. Είμαι καθηγητής μουσικής στηάσισα ότι πρέπει να γράψω τα δικά μου. Ένιωσα την ανάγκη δηλαδή, έγινε ένα κλικ, ας πούμε. Και αυτό έγινε πάρα πολύ αργά. Έγινε στα 32 μου.

Η συνέχεια των σπουδών, οι συνθέσεις και τα βραβεία

00:18:42 - 00:55:42

Απόσπασμα Απομαγνητοφώνησης

Πώς πιστεύεις ότι προήλθε αυτό το κλικ; Γνώρισα μία στιχουργό, δηλαδή πλέον πήγα στα μονοπάτια που μου άρεσαν εμένα. Πήγα σε έντεχνη μουσικων οικονομικών. Ό,τι μπορεί ο καθένας. Εγώ θα καλούσα κι άλλους να έρθουν. Γιατί όχι; Όσοι περισσότεροι. Ευχαριστούμε πολύ. Να είστε καλά.

Περίληψη

Ο Χάρης Γκατζόφλιας μιλάει για την παιδική του ηλικία, για το πώς ξεκίνησε η αγάπη του για τη μουσική, καθώς για τα φοιτητικά του χρόνια και τις σπουδές του στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών στο ΑΠΘ. Στη συνέχεια, αναφέρεται στις μουσικές συνθέσεις που έχει γράψει όλα αυτά τα χρόνια τόσο για τον κινηματογράφο όσο και κυρίως για το θέατρο, αλλά και στα διάφορα βραβεία που έχει κερδίσει.

Χαρίσιος Γκατζόφλιας

Στυλιανός Μήλιος